Bereidingswijze
. geef de pietenkop haar dmv Walnoten, een mond en neus van een stuk appel en een kraag van langevingers
Afbeelding
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een Pietenkop van chocolade vla of pudding. Is lekkerder met eigengemaakte chocolade mousse
Ingrediƫnten
300 gram pure chocolade repen
120 gram suiker
4 eieren
250 gram eiwit
Walnoten
2 amandelen
Lange vingers
een rode appel
120 gram suiker
4 eieren
250 gram eiwit
Walnoten
2 amandelen
Lange vingers
een rode appel
Hulpmiddelen & keukengerei
geen
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1354999
Homepage ID
1174098
Smaak
Z
Teller
408
Bron
eigen
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Repen smelten (Au bain marie) eierdooiers kloppen tot schuimig. 2 Eetlepels suiker erbij. Roer de slagroom erdoor. Mengsel door gesmolten chocolade mengen (kloppend) eiwit en de rest van de suiker er door heen kloppen tot het allemaal schuimig is. Mousse in een diepbord doen een tijdje in koelkast laten.
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid