Bereidingswijze
Peterselie fijnsnijden en vermengen met room, amandelen, zout en peper.
De repen bladerdeeg bestrijken met de kruidige crème.
De ham net als het bladerdeeg in repen snijden en op de repen bladerdeeg leggen.
De repen aan beide uiteinde oppakken en in tegengestelde richting draaien. Op twee met bakpapier bedekte bakblikken leggen
De eierdooier met de melk vermengen en hiermee de repen bestrijken.
Kaas en sesamzaad over de repen strooien en ze dan midden in de oven 15 min bakken.
De repen bladerdeeg bestrijken met de kruidige crème.
De ham net als het bladerdeeg in repen snijden en op de repen bladerdeeg leggen.
De repen aan beide uiteinde oppakken en in tegengestelde richting draaien. Op twee met bakpapier bedekte bakblikken leggen
De eierdooier met de melk vermengen en hiermee de repen bestrijken.
Kaas en sesamzaad over de repen strooien en ze dan midden in de oven 15 min bakken.
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Snel en lekker
Voor 50 stuks
Voor 50 stuks
Ingrediënten
6 plakjes diepvriesbladerdeeg
bloem voor het uitrollen
3 bosjes peterselie
1dl room
4 el gemalen amandelen
zout peper
300 rauwe ham (zeer dunne plakken)
1 eierdooier
5el melk
3el geraspte Parmezaanse kaas
3 el sesamzaad
bloem voor het uitrollen
3 bosjes peterselie
1dl room
4 el gemalen amandelen
zout peper
300 rauwe ham (zeer dunne plakken)
1 eierdooier
5el melk
3el geraspte Parmezaanse kaas
3 el sesamzaad
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1352761
Homepage ID
1314289
Smaak
H
Teller
392
Bron
bakken met plezier
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Plakjes bladerdeeg iets overlappend op een met bloem bestoven aanrecht leggen en afdekken met een theedoek.
Laten ontdooien en daarna uitrollen tot één plak van 30x40. Hiervan repen snijden van 8x3cm.
Oven voorverwarmen op 200°
Laten ontdooien en daarna uitrollen tot één plak van 30x40. Hiervan repen snijden van 8x3cm.
Oven voorverwarmen op 200°
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid