Bereidingswijze
Smelt de kaas in melk of (beter) visfond. Maak de roux en voeg het beetje voor beetje toe. Voeg de garnalen toe. Naar smaak kun je peterselie, zout en peper aan toevoegen. Laat tenminste 6 uur afkoelen voordat je er kroketjes van maakt.
Aantal personen
12.00
Vertel iets leuks over dit recept
Doe maar eens iets geks en zet je gasten een verrassende snack voor.
Ingrediƫnten
200 gr grof gehakte garnalen (gepeld)
Boter en bloem voor een roux
200 ml melk of beter visfond
150 gr zoete kaas (emmenthaler of Leerdammer)
Boter en bloem voor een roux
200 ml melk of beter visfond
150 gr zoete kaas (emmenthaler of Leerdammer)
Leuke tips
Dipsaus is niet meer dan heel fijn gesneden zoetzure augurkjes in wat room, eventueel aangemaakt met zout en peper.
Bereidingstijd
20-30 min
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1352704
Homepage ID
1021112
Smaak
A
Teller
439
Bron
eigen fantasie
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Zoals voor elk kroketje geldt moet je geduld hebben. Het mengsel laten opstijven.voordat je er kroketjes van rolt.
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid