Bereidingswijze
leg de gerookte zalm om een plaate schaal. Meng de room en de dillen in een kleine schaal. Breng op smaak met zout en peper. Lepel het de room in het midden van de zalm . Strooi de kappertjes en sjalotjes over de zalm. Srveer met bruin brood of met crackers
Aantal personen
8.00
Ingrediƫnten
500 gram gerookte zalm
1/4 kop zure room
2 e/l verse gesnipperde kappertjes
2 el verse gesnipperde sjalotjes
1 el verse kappertjes afgespoeld en gedroogd
1/4 kop zure room
2 e/l verse gesnipperde kappertjes
2 el verse gesnipperde sjalotjes
1 el verse kappertjes afgespoeld en gedroogd
Leuke tips
Serveer met bruin brood of met crackers
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Feestmaaltijd
Recept ID
1345536
Homepage ID
1396733
Smaak
H
Teller
3563
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid