Bereidingswijze
Maak mooie balletjes en bak ze om en om tot ze gaar zijn .
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
250 gr. vers wit broodkruim
250 ml. melk 500gr. kalfsgehakt
2 grote eieren 25 gr. vers geraspte Parmezaanse kaas
5 eetlepels fijn gehakte verse peterselie vers gemalen peper
zeezout ongeveer 100 gr. droge broodkruimels olijfolie
250 ml. melk 500gr. kalfsgehakt
2 grote eieren 25 gr. vers geraspte Parmezaanse kaas
5 eetlepels fijn gehakte verse peterselie vers gemalen peper
zeezout ongeveer 100 gr. droge broodkruimels olijfolie
Hulpmiddelen & keukengerei
koekepan
Leuke tips
Heerlijk bij een chianti of een soave het liefst op een zonnig terras .
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1328437
Homepage ID
49821
Smaak
H
Teller
3452
Bron
Sofia Loren uit haar boek de lekkerste recepten en de mooiste herinneringen
Drank
Uit
Bookmarked
10
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Leg het witte broodkruim in de melk en laat 30 min. weken
knijp het broodkruim uit en vermeng het met het gehakt
de eieren de kaas peterselie peper en zout .
knijp het broodkruim uit en vermeng het met het gehakt
de eieren de kaas peterselie peper en zout .
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid