Bereidingswijze
Op de plakken roggebrood dik de monchoupasta smeren
een flinke plak zalm er op leggen
weer een plak roggebrood er op ,
nog eens zo een zelfde laag monchou en zalm
er op ,
als laatste het roggebrood.
Dan voorzichtig in vieren snijden .
opnieuw beginnen .... tot de schaal is gevuld.
een flinke plak zalm er op leggen
weer een plak roggebrood er op ,
nog eens zo een zelfde laag monchou en zalm
er op ,
als laatste het roggebrood.
Dan voorzichtig in vieren snijden .
opnieuw beginnen .... tot de schaal is gevuld.
Afbeelding
Aantal personen
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Voor bij de borrel of bij een buffet.
Ingrediënten
± 1 Pakje donker roggebrood ± 2 pakjes mochou ± 3 ons gerookte zalmfilet ± 2 eetlepels mierikswortelpasta uit een potje
± mespunt zeezout
± mespunt zeezout
Leuke tips
Op een grote schaal leggen .
Lekker bij de borrel of leuk bij een buffet.
Lekker bij de borrel of leuk bij een buffet.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Vis
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1325517
Homepage ID
49821
Smaak
R
Teller
4949
Bron
eigen recept
Drank
Uit
Bookmarked
13
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
De mierikswortelpasta en het zout door de monchou roeren.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid