Bereidingswijze
De Gehakt erbij en met de Handen kneden tot het goed gemengd is !Even in de Koekenpan wat garen en het
mengsel met een Lepel in behoorlijke portie´s op het bladerdeeg doen en dicht vouwen.... Driehoeksgewijs .... en met wat Ei - geel aanelkaar plakken .Wat Eigeel op het dicht gevouwen Bladerdeeg wrijven en er wat Grof Zeezout op strooien .
± 20 min. in een Voorverwarmde Oven Afbakken .
mengsel met een Lepel in behoorlijke portie´s op het bladerdeeg doen en dicht vouwen.... Driehoeksgewijs .... en met wat Ei - geel aanelkaar plakken .Wat Eigeel op het dicht gevouwen Bladerdeeg wrijven en er wat Grof Zeezout op strooien .
± 20 min. in een Voorverwarmde Oven Afbakken .
Afbeelding
Vertel iets leuks over dit recept
Een gezelligge Snack Tussen Doortje of Borrelhap
Ingrediënten
1 kg. Rundergehakt 3 Uien 5 Tenen Knoflook 2 Gele Paprika´s Zeezout 2 eetlepels Sambal 2 Eieren 5 Eetlepels paneermeel en
Bladerdeeg
Bladerdeeg
Hulpmiddelen & keukengerei
Koekepan Oven Staafmixer of Huishoudmachine
Leuke tips
Ook leuk om dit bij een buffet er bij te zetten .
Warm of Koud gewoon erg Lekker .
Warm of Koud gewoon erg Lekker .
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1319479
Homepage ID
49821
Smaak
H
Teller
3432
Bron
eigen recept.
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
De Uien Knolook Paprika´s Zout Sambal Eieren Paneermeel in en een ruime Schaal doen en alles met de Mixer Fijn maken !
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid