Bereidingswijze
Plaats de taart op een mooie schaal.
2. Spuit slagroom langs de buitenrand van de taart en zet speculaasjes rondom tegen de zijkant.
3. Garneer de bovenzijde van de taart met chocokruidnoten en chocoladenoten en -rozijnen.
4. Wikkel een lint om de taart en leg er een mooie strik in.
2. Spuit slagroom langs de buitenrand van de taart en zet speculaasjes rondom tegen de zijkant.
3. Garneer de bovenzijde van de taart met chocokruidnoten en chocoladenoten en -rozijnen.
4. Wikkel een lint om de taart en leg er een mooie strik in.
Afbeelding
Ingrediƫnten
1 ontdooide Luxe slagroomvlaai (600 g, diepvries, MaƮtre Paul)
25 g spuitslagroom
10 speculaasjes
50 g chocokruidnoten gemengd (Super)
50 g chocolade noten en rozijnen
Extra nodig: 50 cm lang rood lint
25 g spuitslagroom
10 speculaasjes
50 g chocokruidnoten gemengd (Super)
50 g chocolade noten en rozijnen
Extra nodig: 50 cm lang rood lint
Bereidingstijd
20-30 min
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
1316798
Homepage ID
1353049
Smaak
A
Teller
500
Bron
super de boer
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid