Bereidingswijze
Leg de grofgehakte kruidnootjes op een bord. Maak 4 bolletjes ijs en wentel ze rond om door de kruidnootjes. Laat ze op een aluminiumfolie in de vriezer ongeveer 5 min. opstijven.
Doe de chocolade stukjes in een kom en laat ze smelten (au bain-marie). Haal de ijsbolletjes uit de vriezer en doe ze op een bordje , giet daar over heen de gesmolten chocolade. Laat ze daarna nog even 5 minuten in het vriesvak opstijven.
Doe de chocolade stukjes in een kom en laat ze smelten (au bain-marie). Haal de ijsbolletjes uit de vriezer en doe ze op een bordje , giet daar over heen de gesmolten chocolade. Laat ze daarna nog even 5 minuten in het vriesvak opstijven.
Vertel iets leuks over dit recept
super lekker en makkelijk
Ingrediƫnten
4 eetl. Kruidnootjes grof gehakt
4 bolletjes kaneelijs
1 reep melkchocolade (100gr in stukjes
4 bolletjes kaneelijs
1 reep melkchocolade (100gr in stukjes
Bereidingstijd
20-30 min
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
1315987
Homepage ID
1353049
Smaak
Z
Teller
806
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid