Bereidingswijze
Verwarm de honing zacht en roer de stroop erdoor.
Zeef de bloem en vermeng die met de kruiden en het rijsmiddel.
Roer de afgekoelde honing erdoor en kneed een stevig deeg.
Rol dit op een ingevette bakplaat uit.
Bak de taaitaai in een op 160 °C voorverwarmde oven gaar.25 min bakken.
Zeef de bloem en vermeng die met de kruiden en het rijsmiddel.
Roer de afgekoelde honing erdoor en kneed een stevig deeg.
Rol dit op een ingevette bakplaat uit.
Bak de taaitaai in een op 160 °C voorverwarmde oven gaar.25 min bakken.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
de enige echte taai taai om zelf te maken
Ingrediënten
·250 gram bloem
·100 gram honing
·1 eetlepel schenkstroop
·½ theelepel zout
·½ theelepel bakpoeder
·3 theelepels kaneelpoeder
·1 theelepel anijs
·1 theelepel nootmuskaat
·1 theelepel kruidnagelpoeder.
·100 gram honing
·1 eetlepel schenkstroop
·½ theelepel zout
·½ theelepel bakpoeder
·3 theelepels kaneelpoeder
·1 theelepel anijs
·1 theelepel nootmuskaat
·1 theelepel kruidnagelpoeder.
Leuke tips
snijd daarna de taai taai in mooie blokken.
Bereidingstijd
30-60 min
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1315734
Homepage ID
1353049
Smaak
A
Teller
1010
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid