suprise pieten

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 10/26/2007 - 12:25
Bereidingswijze
Blaas de ballonnen op en leg er een knoop in. Smelt de chocolade au bain marie. Doe de hagelslag in een grote kom. Doop 4 ballonnen in de chocolade, zodat 3/4 van elke ballon bedekt is met chocolade. Laat de chocolade op een koele plaats hard worden, liefst buiten de koelkast. Doop de andere 4 ballonnen in de chocolade zodat 1/4 van elke ballon bedekt is met chocolade. Haal ze direct door de hagelslag. Laat de chocolade op een koele plaats hard worden. Prik de ballonnen door en trek de ballonresten voorzichtig van de chocolade. Doe de verrassing in de grootste chocoladevorm en dek de opening af met de kleine vorm. Plak de helften met gesmolten chocolade aan elkaar. Maak van marsepein ogen, neus en mond en plak het met gesmolten chocolade op het gezicht.
Afbeelding
suprise pieten
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
1 kilo pure chocolade
1 pak hagelslag
100 gram marsepein, rood en wit
Hulpmiddelen & keukengerei
8 ballonnen
4 kleine cadeautjes naar keuze
Bereidingstijd
30-60 min
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
1315435
Homepage ID
1353049
Smaak
Z
Teller
698
Bron
life and cooking
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
season25
Gelegenheid