Bereidingswijze
1. Steek de kruidnagels in de gewassen sinaasappel
2. Doe de wijn, water, suiker, kaneel, foelie en de sinaasappel in een goed sluitende pan.
3. Zet het op een kleine pit en houd het warm. Laat niet koken.
4. Laat minimaal 1 uur trekken met het deksel op de pan
5. Haal de kruiden en de sinaasappel eruit en breng eventueel extra op smaak met suiker.
6. Serveer warm.
2. Doe de wijn, water, suiker, kaneel, foelie en de sinaasappel in een goed sluitende pan.
3. Zet het op een kleine pit en houd het warm. Laat niet koken.
4. Laat minimaal 1 uur trekken met het deksel op de pan
5. Haal de kruiden en de sinaasappel eruit en breng eventueel extra op smaak met suiker.
6. Serveer warm.
Ingrediƫnten
Wijn
Soort gerecht / gang
Dranken
Recept ID
1297843
Homepage ID
10142
Teller
42
Basis
A
Samenstelling
6 kruidnagels 1 sinaasappel 1 fles rode wijn 3 dl water 2 eetlepels suiker 1 stukje pijpkaneel foelie
Drank
Aan
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht