Bereidingswijze
Breek de chocolade in stukjes en doe ze in een kom die boven een pan met heet water staat. Roer tot de chocolade is opgelost. Roer het sap van de schil van de limoenen erdoor.
Verdeel het druivesap over 4 hoge glazen. Voeg er 1/4 van het chocolade mengsel aan toe er roer het goed.
Klop in een kom het eiwot stijf. Klop er geleidelijk de suiker door. Verdeel het eischuim vlak voor het serveren over de glazen. Vul de glazen op met sodawater of mineraalwater. Strooi er wat geraspte chocolade over.
Verdeel het druivesap over 4 hoge glazen. Voeg er 1/4 van het chocolade mengsel aan toe er roer het goed.
Klop in een kom het eiwot stijf. Klop er geleidelijk de suiker door. Verdeel het eischuim vlak voor het serveren over de glazen. Vul de glazen op met sodawater of mineraalwater. Strooi er wat geraspte chocolade over.
Ingrediƫnten
Vruchtensap, Frisdrank
Leuke tips
Direct serveren.
Soort gerecht / gang
Dranken
Recept ID
1297747
Homepage ID
2527
Teller
177
Basis
D
Samenstelling
Voor vier glazen: 125 gram witte chocolade, sap en geraste schil van 2 limoenen, 4 dl rood of wit duivesap, 1 eiwit, 25 gram bastaardsuiker, sodawater (of koolzuurhoudend mineraalwater) en 1 theelepel geraspte melkchocolade.
Drank
Aan
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht