Haagse bluf

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 07/08/1998 - 15:48
Bereidingswijze
Klop in de beslagkom de eiwitten en het bessensap en de suiker minstens 5 min. met een mixer heel stijf. Blijf kloppen tot de suiker is opgelost. Verdeel deze bluf direct over de coupes.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Frisse bessenmouse.
Ingrediƫnten
2 eiwitten
1 1/2 dl. rode bessesap
150 gr. suiker
lange vingers
Hulpmiddelen & keukengerei
Mixer/Garde
Beslagkom
4 coupes of grote wijnglazen
Leuke tips
garneer de Haagse bluf met lange vingers en naar wens met een trosje gesuikerde aalbessen of een takje verse munt.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
125
Homepage ID
305
Smaak
Z
Teller
2864
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
23
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
speedy