Bereidingswijze
Mix de margarine, suikers,vanille aroma, eieren en water tot een luchtig deeg. Doe beetje bij beetje de bloem en het zout erbij. Voeg daarna de stukjes chocolade toe en roer ze er goed doorheen.
Bakplaat met een beetje boter invetten. Doe met 2 lepels een beetje deeg op de bakplaat (ongeveer 2 cm. van elkaar af). De oven voorverwarmen op 190 C. Bak de koekjes in 10 minuten goudbruin.
Bakplaat met een beetje boter invetten. Doe met 2 lepels een beetje deeg op de bakplaat (ongeveer 2 cm. van elkaar af). De oven voorverwarmen op 190 C. Bak de koekjes in 10 minuten goudbruin.
Ingrediƫnten
* 175 gr. margarine
* 175 gr. bruine basterd suiker
*175 gr. suiker
* 1 theelepel vloeibare vanille aroma
* 1/2 theelepel water
* 2 eieren
* 175 gr. ongezeefde bloem
* 1 theelepel zout
* 340 gr. chocolade (puur)
* 175 gr. bruine basterd suiker
*175 gr. suiker
* 1 theelepel vloeibare vanille aroma
* 1/2 theelepel water
* 2 eieren
* 175 gr. ongezeefde bloem
* 1 theelepel zout
* 340 gr. chocolade (puur)
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Amerikaans
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
124472
Homepage ID
49821
Smaak
Z
Teller
4246
Drank
Uit
Bookmarked
16
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht