Bereidingswijze
Smelt de boter ( 25gr.) in een pan en bak de fijngesnipperde en de reepjes prei zachtjes 1 a 2 min.
Schep het mengsel uit de pan. Kook de pasta in ruim kokend water beetgaar. Verdeel intussen de makreel in heel kleine stukjes. Klop de eieren samen met de eidooier en de slagroom los. Meng de makreel en de prei erdoor Breng het mengsel pittig op smaak met zout, peper, cayennepeper en wat citroensap. Was de tomaten en snijd ze in plakjes. Beboter een ovenschaal met de rest van de boter. Laat de pas
Schep het mengsel uit de pan. Kook de pasta in ruim kokend water beetgaar. Verdeel intussen de makreel in heel kleine stukjes. Klop de eieren samen met de eidooier en de slagroom los. Meng de makreel en de prei erdoor Breng het mengsel pittig op smaak met zout, peper, cayennepeper en wat citroensap. Was de tomaten en snijd ze in plakjes. Beboter een ovenschaal met de rest van de boter. Laat de pas
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
naam zegt al genoeg
Ingrediƫnten
- 2 preien - 30 gr. boter - 300 gr. kleine schelpjes macaroni - zout - 350 gr. gestoomde makreel - 2 eieren - 1 eidooier - 1/4 l. slagroom - versgemalen peper - cayennepeper - enkele druppels citroensap - 3 tomaten - 100 gr. geraspte belegen goudse kaas.
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
124468
Homepage ID
9657
Smaak
P
Teller
927
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
oven voorverwarmen op ca. 175 graden.
preien schoon maken en in de lengte doorsnijden. snipper de helft van de prei in kleine stukjes en snijd de andere helft in reepjes van ca. 1/2 cm.
preien schoon maken en in de lengte doorsnijden. snipper de helft van de prei in kleine stukjes en snijd de andere helft in reepjes van ca. 1/2 cm.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht