Bereidingswijze
1. Laat de kidneybonen en de ma?skorrels uitlekken Kook verse haricots 10 minuten in kokend water met zout, giet ze af en spoel ze koud. Schil de paprika met de dunschiller snijd de vrucht doormidden en haal de zaadlijsten en pitjes eruit. Snijd het vruchtvlees in smalle reepjes. Pel de ui en snijd deze ragfijn. Meng dit alles door elkaar
2. Roer voor de dressing de mosterd glad met de azijn en de chilisaus, roer de olie erdoor en breng op smaak met peper zout en poedersuiker Meng deze door de salade Laat hem minstens een uur intrekken.
2. Roer voor de dressing de mosterd glad met de azijn en de chilisaus, roer de olie erdoor en breng op smaak met peper zout en poedersuiker Meng deze door de salade Laat hem minstens een uur intrekken.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
75 g rode kidneybonen
75 g ma?skorrels
75 g haricots verts
1 rode paprika
1 grote ui
1 eetlepel mosterd
1 dl azijn
enkele druppels hot chilisaus
2 dl plantaardige olie
versgemalen peper
zout
poedersuiker
75 g ma?skorrels
75 g haricots verts
1 rode paprika
1 grote ui
1 eetlepel mosterd
1 dl azijn
enkele druppels hot chilisaus
2 dl plantaardige olie
versgemalen peper
zout
poedersuiker
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Mexicaans
Soort gerecht / gang
Salade
Recept ID
124467
Homepage ID
10142
Smaak
P
Teller
715
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht