Bereidingswijze
FRUIT IN EEN GROTE PAN HET UITJE AAN TOT DEZE GLAZIG WORDT.VOEG DE COURGETTEBLOKJES TOE EN BAK DEZE AL ROERENDE 5 MIN.MEE.VOEG DE BOUILLON TOE.BRENG AAN DE KOOK EN LAAT 20 MIN.ZACHTJES KOKEN.NEEM DE PAN VAN HET VUUR EN PUREER DEZE MET EEN BLENDER OF STAAFMIXER.KLOP HET EI LOS IN EEN KOM MET EEN BEETJE ROOM EN VOEG DEZE BIJ DE HETE SOEP.DE SOEP MAG NIET MEER KOKEN!!
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
EENS IETS ANDERS
Ingrediƫnten
250 GR.COURGETTEBLOKJES,O,5L.KIPPENBOUILLON,25GR.BOTER,1 EI,0,5 GEHAKT UITJE,ZOUT EN PEPER
Hulpmiddelen & keukengerei
BLENDER OF STAAFMIXER
Leuke tips
JE KUNT EVENTUEEL AFGARNEREN MET WAT IN ZEER KLEINE BLOKJES GESNEDEN COURGETTE
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
124458
Homepage ID
4218
Smaak
N
Teller
470
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
JE HOEFT ALLEEN MAAR DE COURGETTE EN DE UI TE SNIJDEN
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht