Bereidingswijze
doe de helft van de groenten in de ovenschaal, leg hierop de zalm.
Smoor de rest van de groenten in een pan en vermeng dit met de creme fraiche.
Giet dit mengsel over de zalm.
Dek het geheel af met plakjes ham. Plaats de schaal in het midden van de voorverwarmde oven en laat de zalm in 20/25 minuten gaar worden op 180 graden.
Smoor de rest van de groenten in een pan en vermeng dit met de creme fraiche.
Giet dit mengsel over de zalm.
Dek het geheel af met plakjes ham. Plaats de schaal in het midden van de voorverwarmde oven en laat de zalm in 20/25 minuten gaar worden op 180 graden.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
zalm met prei, champignons en parmaham
Ingrediƫnten
600 gr zalmfilet, 250 gr gesneden prei, 250 gr gesneden champignons, 100 gr parmaham, 1 bekertje creme fraiche, peper en zout
Hulpmiddelen & keukengerei
ovenschaal
Leuke tips
Tagliatelle met pesto en peultjes of broccoli
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
124457
Homepage ID
10589
Smaak
N
Teller
3679
Drank
Uit
Bookmarked
16
Aantal reacties
3
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
vet een ovenschal licht in met olijfolie, snijdt de groenten
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht