heerlijk, eerlijk, italiaans pastagerecht

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 01/18/1999 - 16:38
Bereidingswijze
Kook de pasta al dente.
Fruit het gesnipperde uitje met het fijngeknepen teentje knoflook in een eetlepel olijfolie. Voeg hier even de in blokjes gesneden ham aan toe, tot ie een licht kleurtje heeft. Snijd ondertussen de kaas in kleine blokjes en de tomaat in kleine stukjes. Vermeng de pasta met het hammengsel, de kaas en de tomaat en roer er een likje pesto doorheen (moet wel een los mengsel blijven).. Tot slot afmaken met de in reepjes gesneden basilicum en verse peper en eventueel zout.
Vertel iets leuks over dit recept
Geen prak maar een echte italiaanse die niet supermachtig is!
Ingrediƫnten
grove blanke pasta, 2 ons harde hollandse geitenkaas, gedroogde tomaat, uitje, klein teentje knoflook, plak lekkere ham van een ons, verse basilicum en beetje pesto. Peper, zout en olijfolie.
Leuke tips
Lekker met een simpele italiaanse groene salade met pijnboompitten. En natuurlijk een lekkere chianti!
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
124441
Homepage ID
9554
Smaak
P
Teller
1823
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
27
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
beate