Bereidingswijze
1 Snijd de geitenkaas met een verwarmd mes in plakken van ca. 1 cm. Laat de kaasplakken minimaal 30 min. in de koelkast koelen.
2 Meng de eieren met tijm, oregano en peper.
3 Haal de kaasplakken door de bloem, dan door het eimengsel en vervolgens weer door de bloem.
4 Frituur de kaasplakken direct in 1 2 min. lichtbruin en laat ze uitlekken op keukenpapier. Druppel op elk stuk wat honing.
2 Meng de eieren met tijm, oregano en peper.
3 Haal de kaasplakken door de bloem, dan door het eimengsel en vervolgens weer door de bloem.
4 Frituur de kaasplakken direct in 1 2 min. lichtbruin en laat ze uitlekken op keukenpapier. Druppel op elk stuk wat honing.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
- 300 gr geitenkaas
- 2 eieren
- 1 tl gedroogde tijm
- 1 tl gedroogde oregano
- wat versgemalen peper
- frituurolie
- 50 gr bloem
- wat honing
- 2 eieren
- 1 tl gedroogde tijm
- 1 tl gedroogde oregano
- wat versgemalen peper
- frituurolie
- 50 gr bloem
- wat honing
Hulpmiddelen & keukengerei
* frituurpan
* schaaltjes
* schaaltjes
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
124438
Homepage ID
3159
Smaak
N
Teller
304
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
# verhit de frituurolie tot 180?C.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht