Geitenkaasje met honing

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 01/18/1999 - 16:19
Bereidingswijze
1 Snijd de geitenkaas met een verwarmd mes in plakken van ca. 1 cm. Laat de kaasplakken minimaal 30 min. in de koelkast koelen.

2 Meng de eieren met tijm, oregano en peper.

3 Haal de kaasplakken door de bloem, dan door het eimengsel en vervolgens weer door de bloem.

4 Frituur de kaasplakken direct in 1 2 min. lichtbruin en laat ze uitlekken op keukenpapier. Druppel op elk stuk wat honing.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
- 300 gr geitenkaas

- 2 eieren

- 1 tl gedroogde tijm

- 1 tl gedroogde oregano

- wat versgemalen peper

- frituurolie

- 50 gr bloem

- wat honing
Hulpmiddelen & keukengerei
* frituurpan

* schaaltjes
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
124438
Homepage ID
3159
Smaak
N
Teller
304
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
# verhit de frituurolie tot 180?C.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
femkemireille