Garnalensalade

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 01/18/1999 - 15:31
Bereidingswijze
Meng alles luchtig door elkaar
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
lekker licht lunchrecept voor bijvoorbeeld de zondagmiddag
Ingrediƫnten
een bakje gepelde garnalen, 1 avocado, twee gedoorgde tomaatjes, een gewone tomaat, een halve venkel, geroosterde pijnboompitjes, 1 e.l. yogonaise, 1 e.l. ketchup, zout en peper
Leuke tips
Op een mooi bord met wat fijngeknipt venkelgroen er over heen.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
124433
Homepage ID
10736
Smaak
N
Teller
360
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snij alle ingredienten in kleine stukjes
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ziere