Gevuld Stokbrood

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 01/18/1999 - 14:34
Bereidingswijze
Elk deel:
Uitrollen tot platte lap, salamiplakjes erop, daarop stukjes roquefort en deeg oprollen tot dun stokbroodje.
Zorg dat de uiteinden goed dicht zitten.
Stokbroodjes op rooster bedekt met bakpapier leggen, bestrijken met olijfolie en in ong. 20 minuten bruin en krokant bakken.
Je kunt de broodjes in de diepvries bewaren.
Diepgevroren in folie verpakken en ong. 10 minuten in een oven van 200 gr. leggen en het smaakt weer heerlijk.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
stokbrood gevuld met salami en roquefort
Ingrediƫnten
375gr bloem,zout,suiker 2 el.olijfolie(vierge extra), gist 1 1/2 thlepel,1 ons salami, stukje roquefort.
Hulpmiddelen & keukengerei
Broodmachine
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Brood
Recept ID
124430
Homepage ID
10173
Smaak
P
Teller
250
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Deeg in broodmachine kneden, na kneden eruit halen en bestrijken met olijfolie en in kom bedekt met huishoudfolie 1 uur laten rijzen.
Als deeg gerezen is in vieren verdelen.
Oven voorverwarmen op +/- 240 graden (ik doe 200 gr. hetelucht oven).
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
maryt