Bereidingswijze
Kook een tomatensaus door de ui aan te zetten in olijfolie en daar de gepelde tomaten aan toe te voegen met knoflook en de Italiaanse kruiden.
Laat de spinazie ontdooien en meng de kruidenkaas (bijvoorbeeld paturain) erdoor.
Vul de ovenschaal door om en om de spinaziesaus, de lasagnebladen en de tomatensaus erin te doen. Bestrooi met geraspte kaas en zet 30 minuten in een voorverwarmde oven van 200?C (magnetron: 12 minuten bij 600 W)
Laat de spinazie ontdooien en meng de kruidenkaas (bijvoorbeeld paturain) erdoor.
Vul de ovenschaal door om en om de spinaziesaus, de lasagnebladen en de tomatensaus erin te doen. Bestrooi met geraspte kaas en zet 30 minuten in een voorverwarmde oven van 200?C (magnetron: 12 minuten bij 600 W)
Aantal personen
2.00
Ingrediƫnten
1 pakje lasagnebladen
2 blikken gepelde tomaten
1 pak diepvries spinazie (zonder room)(450 gram)
100 gram belegen of oude geraspte kaas
2 teentjes knoflook
1 bakje roomkaas met knoflook (150 gram)
Italiaanse keukenkruiden
1 ui
2 blikken gepelde tomaten
1 pak diepvries spinazie (zonder room)(450 gram)
100 gram belegen of oude geraspte kaas
2 teentjes knoflook
1 bakje roomkaas met knoflook (150 gram)
Italiaanse keukenkruiden
1 ui
Leuke tips
Ik varieer nogal eens op dit recept door er bijvoorbeeld courgette in te doen of meer ui, of geen roomkaas, vroeger deed ik er uitgebakken spekjes door. Eigenlijk werk ik nooit volgens recept. Het zit ongeveer in mijn hoofd en per keer kijk ik wat ik in huis heb.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Vegetarisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
124427
Homepage ID
2600
Smaak
N
Teller
8736
Drank
Uit
Bookmarked
47
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht