Bereidingswijze
Doe een scheutje olie in de braadpan of wok en laat heet worden. Voeg de ui, kerrie en zout toe en bak de ui aan. Voeg dan de courgette en de knoflook toe en bak even mee. Voeg de sambal toe en roer goed door. Voeg de kruiden toe en de wijn. Laat de wijn inkoken op hoog vuur. (als er geen wijn toegevoegd wordt, doorgaan naar de volgende stap) Voeg de melk en het bouillonblokje toe en laat nog een paar minuten sudderen met de deksel erop, op laag vuur.
Kook intussen de pasta al dente.
Kook intussen de pasta al dente.
Aantal personen
2.00
Ingrediƫnten
1 scheutje olie
3 uien
kerrie naar smaak
1 courgette
2 teentjes knoflook
1/2 theelepel sambal
tijm naar smaak
basilicum naar smaak
oregano naar smaak
scheutje witte wijn (kan weggelaten worden)
kruidenbouillon blokje
scheutje melk
300 gram pasta naar keuze
3 uien
kerrie naar smaak
1 courgette
2 teentjes knoflook
1/2 theelepel sambal
tijm naar smaak
basilicum naar smaak
oregano naar smaak
scheutje witte wijn (kan weggelaten worden)
kruidenbouillon blokje
scheutje melk
300 gram pasta naar keuze
Leuke tips
Meng de pasta met het groentenmengsel en serveer.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Vegetarisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
124425
Homepage ID
2600
Smaak
N
Teller
441
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snij de uien in vrij kleine blokjes. Snij de courgette in kwarten en dan in plakjes. Hak de knoflook heel fijn.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht