zalmsalade

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 01/18/1999 - 13:39
Bereidingswijze
Zalm ontdoen van velletjes en graten, aardapppel fijn snijden en samen met de zalm in de kom doen, dit mengen met de mayonaise, ketchup en cocktailsaus. Dan op smaak brengen met worcestersaus, peper en sherry. Salade op schaal scheppen en garneren met de verse zalm, bieslook, sla en kiwi.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Deze zalmsalade is een onderdeel van een koudbuffet.
Ingrediƫnten
1 blik zalm, 1 grote aardappel (gekookt), 1 el mayonaise, 1/2 el ketchup, 1 el cocktailsaus, worcestersaus, peper en sherry of witte wijn.
Voor de opmaak: verse zalm, bieslook, kiwi en sla.









Leuke tips
Rond de salade die een visvorm heeft gekregen, een randje fijngesneden sla. Daarna met ketchup in een spuitzakje de schubben van een vis erop garneren.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Salade
Recept ID
124420
Homepage ID
9422
Smaak
N
Teller
2783
Waardering aantal
2
Waardering
6
Drank
Uit
Bookmarked
19
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
De salade kan het best een dag van tevoren gemaakt worden, de smaak kan dan goed intrekken. (Garneren op de dag van gebruik)
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
akp