Bereidingswijze
Week de rozijnen in het citroensap. Klop de kwark met de melk tot een luchtige massa, en klop hier vervolgens de suiker, kaneel en bloem doorheen tot een luchtig deeg ontstaat. Meng hier de rozijnen door en bak het mengsel ? 70 minuten in het midden van de oven tot de cake gaar is. Garneer met de walnoten.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Luchtige cake.
Ingrediƫnten
250 gram bruine basterdsuiker 250 gram bloem 225 gram magere kwark 1 dl melk rozijnen sap van een halve citroen kaneel of koekkruiden gehalveerde walnoten
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
124403
Homepage ID
2775
Smaak
Z
Teller
1190
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 175 graden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht