Bereidingswijze
Klop de eieren met wat zout en peper en de koffiemelk luchtig. Smelt 2 el. roomboter in de koekenpan en doe het ei mengsel in de pan.
Bka een mooie omelet. Strooi voor de bovenkant droog is de geraspte kaas over de omelet en laat de kaas smelten. Schik de gare champignons over de helf van de omelet en klap hem dubbel.
Bka een mooie omelet. Strooi voor de bovenkant droog is de geraspte kaas over de omelet en laat de kaas smelten. Schik de gare champignons over de helf van de omelet en klap hem dubbel.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Stevige omelet voor als je geen zin
of geen tijd hebt om te koken.
of geen tijd hebt om te koken.
Ingrediƫnten
3 eieren; 250 gr. champignons;
4 el roomboter; 2 el koffiemelk;
scheutje droge sherry; 1 el. provencaalse
kruiden; 75 gr. geraspte pittige kaas naar keuze; zout en peper.
4 el roomboter; 2 el koffiemelk;
scheutje droge sherry; 1 el. provencaalse
kruiden; 75 gr. geraspte pittige kaas naar keuze; zout en peper.
Hulpmiddelen & keukengerei
koekenpan, garde of mixer.
Leuke tips
Verdeel de omelet over 2x2 (bruine) boterhammen en je kan er voorlopig weer even tegen.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
124393
Homepage ID
10170
Smaak
N
Teller
324
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
maak de champignons schoon, halveer de grote exemplaren. Smoor ze in 2 el. roomboter en het scheutje sherry met de kruiden en wat zout en peper tot ze gaar zijn. Houd ze warm.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht