Bereidingswijze
zie boven
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
snelle, makkelijke maaltijd voor bv. het weekend
Ingrediƫnten
4 lapjes bladerdeeg
1 ei
100 gr. feta-kaas
30 gr pijnboompitten
1 bosje bosui
1 blik mexicaanse soep
4 tomaten
1 ei
100 gr. feta-kaas
30 gr pijnboompitten
1 bosje bosui
1 blik mexicaanse soep
4 tomaten
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Mexicaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
124373
Homepage ID
10672
Smaak
P
Teller
833
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
verwarm de oven voor op 220 gr. snijd de feta in stukjes. Snijd de bosuitjes in ringetjes, en verwijder de pitjes uit de tomaten.snijd het vruchtvlees klein.
meng alles door elkaar, en breng het op smaak met (cayenne)peper.
Verdeel dit alles over de plakjes deeg en bestrijk de randjes met opgeklopt ei.
Vouw de flapjes dicht en bestijk de bovenkant ook met ei.
bak ze af in de oven in ca. 20-25 min.
Warm de soep op en geef er een flapje bij.
meng alles door elkaar, en breng het op smaak met (cayenne)peper.
Verdeel dit alles over de plakjes deeg en bestrijk de randjes met opgeklopt ei.
Vouw de flapjes dicht en bestijk de bovenkant ook met ei.
bak ze af in de oven in ca. 20-25 min.
Warm de soep op en geef er een flapje bij.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid