Stilton Tompouce

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 01/17/1999 - 19:13
Bereidingswijze
Laat de filodeeg vellen ontdooien.
Leg ze op de ingevette bakplaat. Snij er kleine vierkantjes van en bak deze goudbruin op 200 C in ? 20 minuten.
Reduceer de rode port en honing tot een stroperige saus.
Leg de Stilton alvast uit de koelkast.
Was de sla.
Dresseer saus op een bord, leg hierop een blaadje sla en bouw een stapeltje van deeg, sla, Stilton, pecannoten en herhaal dit tot er een ?tompouce? ontstaat.
Garneren met de peer.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Goed als kaasplankje te gebruiken om je glas wijn op te drinken
Ingrediënten
Filodeeg
? fl. rode port
2 eetl. honing
4 Willams peer
8 dunne plakjes Stilton
50 g pecannoten
roquette
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Tussengerecht
Recept ID
124357
Homepage ID
10612
Smaak
Z
Teller
1748
Waardering aantal
2
Waardering
10
Drank
Uit
Bookmarked
13
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
robria