Avocado met Kip

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 01/17/1999 - 14:36
Bereidingswijze
op ieder bordje een slablad als bodem; de avocado- en kipblokjes mengen en verdelen over de bordjes; het creme fraiche/mayonaise mengsel over de porties verdelen; bekronen met een beetje limoenschilrasp
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een combinatie van 2 'zacht' smakende ingredienten met een fris tintje.
Ingrediƫnten
2 avocado's * 1 dubbele (mais)kipfilet * 0,5 liter kruidenbouillon * 2 eetlepels creme fraiche * 2 eetlepels mayonaise * limoen, zowel sap als geraspte schil * peper/zout; 4 ijsbergslabladeren
Hulpmiddelen & keukengerei
pan; messen; garde; 4 bordjes
Leuke tips
als het vetgehalte teveel wordt kan de creme fraiche ook vervangen worden door yoghurt
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
124347
Homepage ID
9632
Smaak
N
Teller
709
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
de kipfilet gaar koken in de kruidenbouillon, koud laten worden en in kleine blokjes snijden; de avocado's schillen, het vruchtvlees eruit halen en in kleine blokjes snijden; de avocado beprenkelen met limoensap om verkleuren te voorkomen; de creme fraiche mengen met de mayonaise en peper/zout/limoensap naar smaak toevoegen; stukje limoenschil raspen
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
heho