Bereidingswijze
Maak de garnalen droog en strooi er zout over,10 minuten laten staan.
verhit de olie in de bakjes(bruin nieuw aardewerk altijd 24 uur in het water zetten dan kan je er in bakken) fruit hierin de knoflook en de peper(mag ook een gedroogde zijn) als de knoflook goudgeel is de garnalen erbij en op middel vuur 2 minuten laten pruttelen,blijven roeren dan de paprikapoeder ,peterselie en wat zout erbij en dan direct pruttelend opdienen.
verhit de olie in de bakjes(bruin nieuw aardewerk altijd 24 uur in het water zetten dan kan je er in bakken) fruit hierin de knoflook en de peper(mag ook een gedroogde zijn) als de knoflook goudgeel is de garnalen erbij en op middel vuur 2 minuten laten pruttelen,blijven roeren dan de paprikapoeder ,peterselie en wat zout erbij en dan direct pruttelend opdienen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
garnalen in knoflookolie gebakken
Ingrediƫnten
garnalen (vers)
knoflook
peterselie
spaanse peper 1
paprikapoeder (scherp)? theelepel
250 gram garnalen
8 eetlepels olijfolie
knoflook
peterselie
spaanse peper 1
paprikapoeder (scherp)? theelepel
250 gram garnalen
8 eetlepels olijfolie
Hulpmiddelen & keukengerei
bruine aardewerk bakjes
Leuke tips
Veel stokbrood erbij om te dopen
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
123300
Homepage ID
8998
Smaak
P
Teller
68606
Drank
Uit
Bookmarked
60
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
knoflook in stukjes snijden (3 tenen)
peterselie knippen
peper van zaad ontdoen
peterselie knippen
peper van zaad ontdoen
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht