Bereidingswijze
Schotel: Snipper de groenten en bak ze in wat olie in een hapjespan. Als de ui goudgeel wordt voeg dan de bouillon, de kruiden en de gierst toe. Al roerende aan de kook brengen, dan afdekken en het vuur temperen. Als de gierst al het vocht heeft opgenomen is het klaar (ongeveer een half uur).
Kaasomelet: Klop alle ingredienten goed door elkaar en bak er een omelet van. Snijd de omelet in reepjes en leg deze over de schotel heen.
Kaasomelet: Klop alle ingredienten goed door elkaar en bak er een omelet van. Snijd de omelet in reepjes en leg deze over de schotel heen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Hoofdgerecht voor 4 personen
Ingrediƫnten
schotel: olie, 1 ui, 1 paprika, 2 teentjes knoflook, 1 kop bleekselderij, 2 koppen hete bouillon of groentenat, 1 tl paprikapoeder, 1 tl rozemarijn, 1 tl salie, 2 koppen gierst
kaasomelet: 3 eieren, 75 g geraspte kaas, peterselie
kaasomelet: 3 eieren, 75 g geraspte kaas, peterselie
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Afrikaans
Soort gerecht / gang
Vegetarisch
Recept ID
123262
Homepage ID
5465
Smaak
N
Teller
5916
Drank
Uit
Bookmarked
20
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht