hemelse modder

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 01/07/1999 - 16:37
Bereidingswijze
Ei halveren.
Chocolade smelten.
Eierdooier door de chocolade roeren.
Eiwit stijf kloppen.
Slagroom stijf kloppen.
Slagroom en eiwit mengen en hier het chocolade-mengsel doorheen roeren.
Op laten stijven op een koele plaats (kelder of koelkast)
Vertel iets leuks over dit recept
Chocolade mousse
Ingrediƫnten
Per persoon heb je nodig:
1 reep chocolade van 50 gram (puur is het lekkerst)
1 ei (normaal formaat)
1/2 dl slagroom
Hulpmiddelen & keukengerei
Puddingvorm of schaal
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
123260
Homepage ID
7343
Smaak
Z
Teller
540
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
jacky