Bereidingswijze
Smelt de boter in de pan en voeg de runderlappen toe. Keer om en om totdat ze bruin zijn. Voeg toe: de lauwe sausmix (geen koud, dan schrikt het vlees en blijft het taai); de rode wijn; de knoflook; zilveruitjes; laurierblaadjes; ontbijtkoek;
Laat geheel sudderen tot vlees gaar is. Voeg evt. zout naar smaak toe.
Laat geheel sudderen tot vlees gaar is. Voeg evt. zout naar smaak toe.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Hoofdgerecht op eigen wijze gemaakt.
Ingrediƫnten
Runderstooflapjes, mager; Hoeveelheid naar persoonlijke smaak van vlees.; Boter; Knoflooktenen; half kopje zilveruitjes (zonder vocht); FLINKE scheut rode wijn; zakje voor jus-mix met uitjes; laurierblaadjes(4, gedroogd); twee sneetjes ontbijtkoek;
Hulpmiddelen & keukengerei
Stoofpan;
Leuke tips
Lekker met pommes Parisiennes en broccolie.
Tip: serveer dezelfde rode wijn erbij!
Tip: serveer dezelfde rode wijn erbij!
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
123239
Homepage ID
3237
Smaak
P
Teller
1090
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snipper de knoflooktenen; snipper de ontbijtkoek; leng de jusmix aan met lauw water, hoeveelheid volgens beschrijving op zakje;
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht