Bereidingswijze
Snijd de korsten van het brood.
Snijd het brood in de lengte in sneden.
Meng de kwark, de dadels, de walnoten en de sinaasappelschil.
Besmeer elke snee gelijkmatig met de vulling.
Rol de sneden op en wikkel ze strak in plastic.
Zet 1 uur in de koelkast.
Snijd de rollen met een broodmes in plakjes.
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Met dadels en walnoten.
Ingrediƫnten
1 kop = 250 ml
1 heel bruin- of witbrood ongesneden
Vulling:
250 gr kwark
? kop fijngehakte dadels
? kop fijngehakte walnoten
1 theel geraspte sinaasappelschil
1 heel bruin- of witbrood ongesneden
Vulling:
250 gr kwark
? kop fijngehakte dadels
? kop fijngehakte walnoten
1 theel geraspte sinaasappelschil
Leuke tips
Lekker bij de thee, borrelhap of met salade als lunchgerecht. Ook als eerste gang van een uitgebreid diner.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Engels
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
123228
Homepage ID
7047
Smaak
N
Teller
12285
Drank
Uit
Bookmarked
79
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht