Bereidingswijze
De spinazie in een diep bord doen. De tomaat (in stukjes) en de rosbief eroverheen + de kapperjes en de olijven. Bestrooien met de prov. kruiden en de pijnboompitten. Sausje maken van de olie en azijn en over de sla gieten. Goed omscheppen.
Aantal personen
1.00
Ingrediƫnten
verse spinazie - 1 ons rosbief (vleeswaar) - 1 grote tomaat - wat kappertjes en wat olijven - pijnboompitten - olijfolie - rode wijnazijn - provencaalse kruiden
Leuke tips
Met een (bruin) stokbroodje met (kruiden)boter
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Dieetgerecht
Recept ID
123226
Homepage ID
6257
Smaak
N
Teller
864
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
De spinazie wassen en uit laten lekken. Harde steeltjes verwijderen. De rosbief in reepjes snijden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht