Bereidingswijze
Oven / grill aanzetten
Champignons schoonvegen en in plakjes snijden
Knoflook schoonmaken
Brood roosteren en in blokjes snijden
Mozarella in 32 kleine plakjes snijden
Peterselie klein knippen
Olie in pan verwarmen
Knoflook boven pan uitpersen
Champignons toevoegen
Wat italiaanse kruiden, zout en peper erbij
Lekker laten bakken
Broodblokjes op bakplaat/bakpapier zetten
Champignons uit laten lekken
Over broodblokjes verdelen
Mozarella over blokjes verdelen
Toastjes in oven 5 min.
Garneren met peterselie toefje
Champignons schoonvegen en in plakjes snijden
Knoflook schoonmaken
Brood roosteren en in blokjes snijden
Mozarella in 32 kleine plakjes snijden
Peterselie klein knippen
Olie in pan verwarmen
Knoflook boven pan uitpersen
Champignons toevoegen
Wat italiaanse kruiden, zout en peper erbij
Lekker laten bakken
Broodblokjes op bakplaat/bakpapier zetten
Champignons uit laten lekken
Over broodblokjes verdelen
Mozarella over blokjes verdelen
Toastjes in oven 5 min.
Garneren met peterselie toefje
Aantal personen
32.00
Vertel iets leuks over dit recept
Toast met champignons
Ingrediënten
Champignons op toast
1 bakje champignons
beetje olijfolie
Italiaanse keukenkruiden
Verse peterselie
2 teentjes knoflook
zout/peper
2 mozarella kaasjes
3 sneetjes witbrood
1 bakje champignons
beetje olijfolie
Italiaanse keukenkruiden
Verse peterselie
2 teentjes knoflook
zout/peper
2 mozarella kaasjes
3 sneetjes witbrood
Hulpmiddelen & keukengerei
broodrooster
keukenpapier
knoflookpers
scherp mes
broodplank
koekenpan
schuimspaan
oven / grill
bakplaat
bakpapier
32 lepels / gebaksvormpjes hele kleine
schaal
keukenpapier
knoflookpers
scherp mes
broodplank
koekenpan
schuimspaan
oven / grill
bakplaat
bakpapier
32 lepels / gebaksvormpjes hele kleine
schaal
Leuke tips
witte wijn, mag wat steviger zijn zoals een chardonnay of een tokay pinot gris
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
123182
Homepage ID
2373
Smaak
N
Teller
3578
Drank
Uit
Bookmarked
20
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht