Bereidingswijze
Schik de ovenschotel als volgt:
1 laag gehakt op de bodem, bedek het met spinazie, daarboven de aardappelpuree en herbegin met gehakt, spinazie en puree als bovenlaag. Bedek met een greep gemalen gruyerekaas en na 15 a 20 minuten in een voorverwarmde oven is het schoteltje klaar om op te dienen...
1 laag gehakt op de bodem, bedek het met spinazie, daarboven de aardappelpuree en herbegin met gehakt, spinazie en puree als bovenlaag. Bedek met een greep gemalen gruyerekaas en na 15 a 20 minuten in een voorverwarmde oven is het schoteltje klaar om op te dienen...
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
recept op basis van gemengd gehakt, diepvries spinazie en aardappelvlokken
Ingrediƫnten
aardappelvlokken, magere melk of water, 600 g gemengd gehakt, 500 g diepvriesspinazie in de roomsaus
Leuke tips
Een licht rood wijntje of een witbiertje smaakt daar lekker bij...
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
123179
Homepage ID
9411
Smaak
N
Teller
1394
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
leng de aardappelvlokken aan met water of magere melk om er "puree" van te maken.
Bak het gehakt mooi bruin in een steelpan, ontvries de spinazie en warm ze op...
Bak het gehakt mooi bruin in een steelpan, ontvries de spinazie en warm ze op...
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht