Bereidingswijze
- Schil de appels, snijd ze in vieren en haal het klokhuis eruit.
- Snijd de appel en de geschilde selderij in smalle reepjes.
- Kook de knolselderij gedurende 2 minuten in water met citroensap of azijn.
- Vermeng de knolselderij en appel met de ananas, de grof gehakte noten en het citroensap.
- Maak de mayonaise op smaak met zout, peper en suiker en schep hem door de salade.
- Garneer de salade met stukjes ananas en/of mandarijnpartjes.
- Snijd de appel en de geschilde selderij in smalle reepjes.
- Kook de knolselderij gedurende 2 minuten in water met citroensap of azijn.
- Vermeng de knolselderij en appel met de ananas, de grof gehakte noten en het citroensap.
- Maak de mayonaise op smaak met zout, peper en suiker en schep hem door de salade.
- Garneer de salade met stukjes ananas en/of mandarijnpartjes.
Aantal personen
2.00
Ingrediƫnten
1 stuk(s) appels (zuur)
0.25 knol(len) knolselderij
125 gram ananas (blik)
EVENTUEEL
naar smaak mandarijnpartjes in blik
50 gram walnoten
naar smaak citroensap
50 gram mayonaise
naar smaak zout
naar smaak peper
naar smaak suiker
0.25 knol(len) knolselderij
125 gram ananas (blik)
EVENTUEEL
naar smaak mandarijnpartjes in blik
50 gram walnoten
naar smaak citroensap
50 gram mayonaise
naar smaak zout
naar smaak peper
naar smaak suiker
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Buffet
Recept ID
123176
Homepage ID
3885
Smaak
N
Teller
287
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht