Pie.

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 01/06/1999 - 20:39
Bereidingswijze
- Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien.
- Pel de uien en snipper ze grof.
- Snijd de champignons in grove plakken.
- Verhit de boter en bak de uien en champignons al omscheppend bruin.
- Roer er de sherry, tijm en curry- gewurzsaus door.
- Laat het grootste deel van het vocht verdampen.
- Roer er de rundergoulash door.
- Leg de plakjes bladerdeeg op elkaar op een met bloem bestoven aanrecht en rol het deeg uit tot een ronde lap van 26 cm doorsnede.
- Vul een lage taart taartvorm (doorsnede 24 cm) met het vleesmengsel en leg de deeglap erop.
- Druk de deegrand goed vast.
- Bak de pie in een voorverwarmde oven van 225 C in circa 20 minuten goudbruin en gaar.
- Lekker met een frisse salade.
- Tip: Ik gebruik altijd zelfgemaakte rundergoulash want dat vind ik lekkerder.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
3 blaadje(s) bladerdeeg (diepvries)
2 stuk(s) uien
1 bakje(s) champignons
25 gram boter
1 deciliter(s) Sherry (medium)
1 theelepel(s) tijm
2 eetlepel(s) curry-gewurzsaus
1 blik(ken) rundergoulash
Hulpmiddelen & keukengerei
1 stuk(s) taartvorm (24 cm doorsn.)
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Engels
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
123169
Homepage ID
3885
Smaak
N
Teller
753
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ikkes