Bereidingswijze
- Bakmeel en bakpoeder samen zeven.
- Basterdsuiker toevoegen.
- Eieren loskloppen met de melk.
- Margarine smelten, af laten koelen en toevoegen aan het melkmengsel.
- Alles samenvoegen met appel, rozijnen en koekkruiden of kaneel.
- Oven voorverwarmen op 225 C. en ongeveer 15 minuten bakken in 12 muffinvormen.
- Basterdsuiker toevoegen.
- Eieren loskloppen met de melk.
- Margarine smelten, af laten koelen en toevoegen aan het melkmengsel.
- Alles samenvoegen met appel, rozijnen en koekkruiden of kaneel.
- Oven voorverwarmen op 225 C. en ongeveer 15 minuten bakken in 12 muffinvormen.
Aantal personen
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
Afternoon tea
Ingrediƫnten
225 gram zelfrijzend bakmeel
1 theelepel(s) bakpoeder
50 gram basterdsuiker (wit)
1 stuk(s) appel (geraspt)
1 handvol rozijnen (geel)
naar smaak koekkruiden
OF
naar smaak kaneel
1 stuk(s) eieren
225 mililiter melk
1 theelepel(s) bakpoeder
50 gram basterdsuiker (wit)
1 stuk(s) appel (geraspt)
1 handvol rozijnen (geel)
naar smaak koekkruiden
OF
naar smaak kaneel
1 stuk(s) eieren
225 mililiter melk
Hulpmiddelen & keukengerei
1 stuk(s) muffinbakvorm (ingevet)
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Engels
Soort gerecht / gang
Buffet
Recept ID
123168
Homepage ID
3885
Smaak
N
Teller
638
Drank
Uit
Bookmarked
12
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht