West Afrikaanse Vissoep

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 01/04/1999 - 21:02
Bereidingswijze
Breng een halve liter visfumet samen met de in stukken gesneden halve zoete aardappel en een half zakje maniok aan de kook en laat alles 10 minuten koken.Voeg de saffraanstengels en de stukjes gesneden pepers toe en laat nog 5 minuten koken.Giet het blikje kokosmelk in de soep en laat nog 2 minuten koken.Voeg de gesneden vissoorten,de maiskorrels en 10 blaadjes koriander toe aan de soep en laat nog 3 minuten koken.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
**
Ingrediƫnten
1/2 zoete aardappel(bataat of yam of oebi),1/2 L visfumet,1/2 zakje maniok (wortelstok uit Afrika),2 tot 3 saffraanstengels,1/2 rode en 1/2 groene chili (pikante Spaanse peper),1 blikje kokosnootmelk,100 gr. tonijn,100 gr. kabeljauw,100 gr. zeebrasem,100 gr. maiskorrels,10 blaadjes verse koriander.
Hulpmiddelen & keukengerei
**
Leuke tips
Versieren met verse blaadjes koriander.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Afrikaans
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
123014
Homepage ID
5972
Smaak
P
Teller
787
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
De vis in blokjes snijden,de aardappel en de pepers in stukken snijden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
toni