Bereidingswijze
Moccona aanmaken met water en rum of whisky.
Bodem van springvorm bedekken met lange vingers (suikerkant naar boven leggen).
Insmeren met het mengsel van Moccona/Rum. Dan de slagroom met advocaat eroverheen.
Dit herhalen totdat de springvorm vol is.
Dit alles ongeveer 1 tot 1,5 uur in de koelkast stijf laten worden.
Bodem van springvorm bedekken met lange vingers (suikerkant naar boven leggen).
Insmeren met het mengsel van Moccona/Rum. Dan de slagroom met advocaat eroverheen.
Dit herhalen totdat de springvorm vol is.
Dit alles ongeveer 1 tot 1,5 uur in de koelkast stijf laten worden.
Ingrediƫnten
2 pakjes lange vingers, halve liter slagroom, 10 eetlepels advocaat, 2 zakjes klopvast, 4 eetl. moccona, 3 eetl. water, borrelglas rum of whisky, suiker naar smaak
Hulpmiddelen & keukengerei
Springvorm met een doorsnede van 24 cm.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
122422
Homepage ID
8344
Smaak
N
Teller
1304
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Slagroom stijfkloppen met 2 zakjes klopvast en de advocaat erdoor spatelen en eventueel suiker naar smaak toevoegen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht