Bereidingswijze
De boter in een pan verhitten, de schijfjes ui en gember hierin goudbruin fruiten, kurkuma, zout en peterselie toevoegen en 5 minuten op een lage vlam fruiten. Als de aardappels groot zijn, deze dan halveren, de tomaten in plakjes snijden en beiden bij het specerijenmengsel doen. Er daarna heet water bij gieten en koken tot de aardappels gaar zijn.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
aardappel-groentegerecht uit India
Ingrediƫnten
750 gram aardappels
5 tomaten
5 plakjes gemberwortel
2,5 theelepel zout
2 theelepels kerriepoeder
1,5 eetlepel boter
2 middelgrote uien in schijfjes
2 eetlepels peterselie, fijngehakt
1 theelepel kurkuma
1 kopje heet water
5 tomaten
5 plakjes gemberwortel
2,5 theelepel zout
2 theelepels kerriepoeder
1,5 eetlepel boter
2 middelgrote uien in schijfjes
2 eetlepels peterselie, fijngehakt
1 theelepel kurkuma
1 kopje heet water
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Indiaas
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
122418
Homepage ID
27044
Smaak
P
Teller
666
Drank
Uit
Bookmarked
13
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht