Bereidingswijze
Kook de pasta in 10 minuten beetgaar. Meng
intussen de roomkaas met de melk en blijf roeren
tot er een gladde saus ontstaat. Voeg nu de reepjes
ham toe. En haal de pan van het vuur. Giet de pasta
af en meng de kaas/hamsaus erdoor. Nog even op een
laag vuur goed verwarmen, peper en zout erover en
opdienen.
intussen de roomkaas met de melk en blijf roeren
tot er een gladde saus ontstaat. Voeg nu de reepjes
ham toe. En haal de pan van het vuur. Giet de pasta
af en meng de kaas/hamsaus erdoor. Nog even op een
laag vuur goed verwarmen, peper en zout erover en
opdienen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een heerlijk en vooral makkelijk recept
Ingrediƫnten
240 gr pasta (tagliatelle), 240 gr roomkaas met knoflook en kruiden (Boursin),
5 eetl. melk, 60 gr magere ham in reepjes, zout en peper
5 eetl. melk, 60 gr magere ham in reepjes, zout en peper
Leuke tips
De ham kan ook vervangen worden door gerookte
zalm of 480 gr bloemkool.
zalm of 480 gr bloemkool.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Dieetgerecht
Recept ID
122411
Homepage ID
8307
Smaak
N
Teller
13666
Drank
Uit
Bookmarked
30
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht