Bereidingswijze
Bak de uien in de boter lichtbruin. Bak het vlees mee.
Bak de tomatenpuree en de bloem even mee. Warm water
toevoegen (het vlees moet net onder staan). Alle kruiden en buillonpoeder toevoegen.
Deksel op de pan en ruim 1 1/2 uur zachtjes laten stoven.
Af en toe roeren.
Bak de tomatenpuree en de bloem even mee. Warm water
toevoegen (het vlees moet net onder staan). Alle kruiden en buillonpoeder toevoegen.
Deksel op de pan en ruim 1 1/2 uur zachtjes laten stoven.
Af en toe roeren.
Aantal personen
2.00
Ingrediƫnten
3 ons magere runderlappen
3 grote uien
1 tl. tomatenpuree
1 eetl bloem
bouillonpoeder
3 kruidnagelen
laurierblaadje
mespunt kummelzaadjes
boter
zout en peper
3 grote uien
1 tl. tomatenpuree
1 eetl bloem
bouillonpoeder
3 kruidnagelen
laurierblaadje
mespunt kummelzaadjes
boter
zout en peper
Leuke tips
Lekker met appelmoes
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
122409
Homepage ID
6257
Smaak
N
Teller
668
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snijd de ui in dunne ringen en het vlees in blokjes.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht