Bereidingswijze
Door het basisrecept voor truffels de geraspte sinaasappelschil, de whisky
en de sinaasappelmarmelade roeren. Het mengsel 2 uur in de koelkast laten
opstijven, ovale truffels ervan rollen en door de cacao wentelen.
Koel bewaren.
en de sinaasappelmarmelade roeren. Het mengsel 2 uur in de koelkast laten
opstijven, ovale truffels ervan rollen en door de cacao wentelen.
Koel bewaren.
Ingrediƫnten
1 x basisrecept truffels
geraspte schil van 1 sinaasappel
2 theelepels whisky
2 theelepels bittere sinaasappelmarmelade
cacaopoeder
geraspte schil van 1 sinaasappel
2 theelepels whisky
2 theelepels bittere sinaasappelmarmelade
cacaopoeder
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
122347
Homepage ID
3952
Smaak
Z
Teller
1007
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht