Bereidingswijze
Kook de haricot verts in water met zout in ca. 7 min. beetgaar. Druppel de olie erover en schep de hazelnoten en de oregano erdoor. Serveer direct.
Aantal personen
8.00
Ingrediƫnten
75 gr. blanke hazelnoten
600 gr. haricot verts
zout
1 1/2 eetlepel walnootolie
1 eetlepel oregano
600 gr. haricot verts
zout
1 1/2 eetlepel walnootolie
1 eetlepel oregano
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
122188
Homepage ID
4893
Smaak
N
Teller
1043
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Hak de hazelnoten grof en rooster ze in een droge koekenpan goudbruin.
Maak de haricot verts schoon
Maak de haricot verts schoon
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht