Bereidingswijze
In een grote pan de kaassaus maken zoals beschreven op het pak.Spinazie toevoegen en al roerende laten ontdooien.Minstens 1 liter water toevoegen de bouilliontabletten,wortel,ham,doperwtjes en prei toevoegen.Dit alles door laten koken de paturain erbij tot deze is gesmolten.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Soep die vrij stevig is en op zich met uienkruier en wat kruidenboter kan volstaan als een maaltijd.
Eet ze!!!
Eet ze!!!
Ingrediƫnten
1 winterwortel
1 prei
300 gram gegrilde achterham (1 a 2 plakken)
1 zakje kaassaus (knor)
350 gram spinazie a la creme (diepvries)
2 kippenbouillion tabletten
1 pot doperwten a 300 gram
1 paturain (roomkaas zonder pepertjes)
1 prei
300 gram gegrilde achterham (1 a 2 plakken)
1 zakje kaassaus (knor)
350 gram spinazie a la creme (diepvries)
2 kippenbouillion tabletten
1 pot doperwten a 300 gram
1 paturain (roomkaas zonder pepertjes)
Leuke tips
Uienkruier met knoflookboter
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
122131
Homepage ID
5586
Smaak
N
Teller
4103
Drank
Uit
Bookmarked
10
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snij de ham, winterwortel en prei in kleine stukjes
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht